25.09.2018. ZAHVALNICA MK “PRNJAVOR 07” NAČELNIKU TOMAŠU

Članovi našeg kluba su danas posjetili načelnika opštine Prnjavor Darku Tomaša i simbolično mu se zahvalili za podršku i saradnju koju je pružio i pruža Moto klubu “Prnjavor 07”.


U prijateljskom razgovoru sa načelnikom, inače počasnim članom našeg kluba, razgovarali smo o aktuelnim i proteklim aktivnostima, moto sezoni i zahvalili mu se skromnom zahvalnicom za podršku koju nam je pružio u dosadašnjem radu, posebno prilikom organizacije prnjavorske motorijade, te za maksimalno razumijevanje i korektan odnos. Dotakli smo se takođe nekih tema vezanih za buduće aktivnosti našeg kluba, kao i za zajedničko djelovanje humanitarnog karaktera. Nastavi čitati 25.09.2018. ZAHVALNICA MK “PRNJAVOR 07” NAČELNIKU TOMAŠU

BIKE FEST “PRNJAVOR 2019” 31.05.-02.06.2019.


I evo nam već i zvanične najave naše 12. motorijade. U periodu od 31.05. pa do 02.06. ove godine Prnjavor će biti centar regionalnog moto zbivanja. Pored svega onog po čime se naš klub prepoznaje širom moto scene, izdvojićemo subotnji koncert Bajage. O svemu sto će se dešavati u prnjavorskom izletištu “Borik” prvog vikenda juna biće te blavovremeno i informisani putem ove stranice kao i FB, Instagram i Twitter profila našeg kluba!
Uskoro opširnije…

Rekordna posjeta, završena 11. prnjavorska motorijada

I taman kad smo prošle godine pomislili da ne može i nema gdje više i bolje, na najbolji način smo demantovani od vas koji ste nas posjetili ponovo u većem broju. Prnjavorska 11. motorijada je završena, rekordna posjeta, najviše motora do sada, najviše klubova i što je najbitnije niti jednog jedinog zabilježenog incidenta vrijednog pomena… Umorni a srećni, nekako bi bio najbolji opis kako se osjeća većina članova našeg kluba trenutno, gledajući Vaše objave i slike na društvenim mrežama o našem događaju, slušajući komentare svih prisutnih na skupu, ali i naših sugrađana… Hvala svima na posjeti i svima koji su nam na bilo koji način pomogli da napravimo ponovo jednu dobru priču. Vidimo se dogodine na istom mjestu, a prije toga na skupovima širom regije! Vise slika pogledajte na našoj FB stranici!

31.05.2018. Slovenci prvi gosti 11. prnjavorske motorijade

Iako 11. prnjavorska motorijada počinje zvanično tek sutra,  prvi gosti su nam već stigli. Ekipa motorista iz Slovenije, koju čini 10-ak motora je već pristigla u naš grad i “prijavila” se u kampu u Boriku. Kako nam reče Ivek, naš prijatelj i redovan gost, smještaj su rezervisali još prošle godine kada su polazili nazad sa prošlogodišnje motorijade, pa sad imaju problem za smještaj jer ih je ove godine i vise.

Mi iz MK “Prnjavor 07” smo spremni, vremenska prognoza nam ide na ruku, muzički sadržaj već svi znate, hrane i pića sigurno neće faliti… Šta drugo reći nego dobro nam došli!!!

MOTORISTI OPREZ, MJERENJE PROSJEČNE BRZINE NA AUTO-PUTEVIMA U SRBIJI

Od danas u Srbiji počinje mjerenje prosječne brzine vožnje na svim dionicama auto-puteva. Brzina se mjeri na osnovu vremena prolaska od jedne do druge naplatne rampe. Kažnjava se prekoračenje brzine od 120 kilometara na čas, čak i za jedan kilometar preko. Podatak o prosečnoj brzini kretanja moći ćete da vidite na računu na naplatnoj rampi. Nastavi čitati MOTORISTI OPREZ, MJERENJE PROSJEČNE BRZINE NA AUTO-PUTEVIMA U SRBIJI

VAN GOGH NA XI. BIKE FESTU U PRNJAVORU

Ovogodišnja 11. po redu prnjavorska motorijada će se održati 01.-03. juna 2018. na staroj lokaciji. Gradsko izletište SRC “Borik” u Prnjavoru će i ove godine biti centralna destinacija najpoznatijeg regionalnog moto i muzičkog zbivanja prvog vikenda juna mjeseca, gdje će ljubitelji motora i dobre rock muzike moći uživati u svemu onom najboljem što nudi dobra organizacija jednog moto događaja.

Nastavi čitati VAN GOGH NA XI. BIKE FESTU U PRNJAVORU