Prnjavorski Vidovdan na Kosovu i Metohiji


 Na Vidovdan 2022. se zastava Prnjavora  vijorila ponosno na Kosovu na više mjesta. Naši članovi su imali ispunjen dan, svečano, duhovno, ali prije svega humanitarno.
 Svečano na proslavi Vidovdana na Prilepcu, rodnom mjestu Kneza Lazara i na liitiji u mjestu Ropotovo gdje je naš član Goran Desić imao čast da ponosno nosi barjak već drugu godinu za redom.
 Goran Desić, Danijel Samardžić  Štigla i Siniša Šućur su na veliki praznik obišli Dom zdravlja u Ranilugu, uručili im medicinsku opremu, inhalator za vještačko disanje, medicinske rukavice i  respirator. Pomenuti respirator je donacija Austrijanca Herberta Neünera, inače prijatelja našeg člana  Bojana Šainovića. 
 Posjetili su naši momci i 20-ogodišnjeg mladića Stefana  Veličkovića, koji živi u teškim uslovima i uručili mu električni šporet i frižider uz još nešto prehrambenih proizvoda.
 Višečlana porodica Božidara Stevanović ima bebu od godinu dana koja boluje od leukemije, naši momci su posjetili i njih i donijeli im frižider jer im je to bilo potrebno…
 Sutra se humanitarna priča članova Moto kluba “Prnjavor 07” nastavlja dalje u enklavama Metohije.