O NAMA

Ideja o osnivanju MK Prnjavor začeta je prije nekoliko godina u glavama nekoliko hedonista, koji su svoje zadovoljstvo našli na dva točka bilo u putovanju bilo u brzini,Klub je ozvaničen 30.05.2007 godine. i upisan u registar neprofitabilnih preduzeća!!!Grupa(izopštenih građana) je odlučila da se organizuje, primi značajna novčana sredstva od države koja promoviše ovu vrsta rekreacije i ista rasipa diljem balkanskih prostora tokom sezone.U nekoliko sledećih nedelja okupilo se društvo te izabralo rukovodstvo kojim oni upravljaju,Inače ORGANI kluba tj. upravni odbor predsjednik, podpredsjednik i sekretar su bespotrebni ali ipak postoje. Za predsjednika izbaran je Boro Mijić, podpredsjednika Dragan Ðukić a za sekretara Željko Božunović (Žuna).
Upravni odbor broji sedam članova i nadgledaju njihov (ne) rad i pridružuju im se u tome.Sjedište kluba je u sportsko rekreacionom centru „Borik“ u neposrednoj blizini lovačkog doma, koji je dio prekrasnog lokanog izletišta.Jedan od ciljeva kluba je istraživanje tog prostora čime bi omogućili širokim narodnim masama uživanje u netaknutoj prirodi i blagodetima koje ona nudi.
Aktivnosti kluba se svode na konstantno kretanje (vožnju ) u toku sezone a van toga na druženje i akcije od značaja za lokalnu zajednicu.Većina članova posjeduje bogat motoraški staž i poznati su u moto krugovima, tako da podmladak ima od koga da uči.Klub trenutno broji 30 članova.Udruženje postoji prije svega da bi svoju ljubav prema motociklizmu unapredili kroz zajednički rad, ali i da bi se izborili za elementarna prava u društvu.Termin , nadamo se tradicionalnog okupljanja tj održavanja MOTOFESTA je prvi viken u Junu.