04.06.2019. Završena 12. prnjavorska Motorijada, veliko hvala svima koji su bili s nama

Nakon 3 dana zabave, motora, druženja, provoda i dobre muzike prođe i ovaj 12. prnjavorski susret motorista.

I ove godine smo okupili sav Balkan i dio Evrope u našem Boriku, čije današnje slike pogledajte ispod i ako ste realni zaključićete da je čistiji i uredniji nego prije početka Festa.

Kiša i loši vremenski uslovi su nas spriječili da postavimo nove rekorde, ali smo još jednom pokazali ko smo i koliko vrijedimo.

Kako jedan naš sugrađanin reče u subotu veče, gledajući u Boriku onoliku masu po onakvom vremenu, ovo je veći uspjeh Moto kluba “Prnjavor 07” od svih dosadašnjih, jer ovi ljudi su po ovakvom nevremenu došli samo zbog vas samih, da ispoštuju ono što radite sve ove godine. Tako nekako i jeste.

Jedno veliko hvala svima koji su došli iz Švajcarske, Njemačke, Austrije, Italije, Australije, Bugarske i iz bivše Juge i ko zna sve odakle još u Prnjavor u kojem ponovo nije bilo slobodne sobe, ne samo u gradu nego i u Kulašima i na Ribnjaku. Takođe veliko hvala načelniku Tomašu i Opštini Prnjavor, kao i svim našim sponzorima koji su nam pomogli da ovo sve napravimo.
Vidimo se ponovo iduće godine kod nas, a prije toga u svim nabrojanim državama, jer ovo sve nije slučajno, sreli smo se i kod vas svih!