25.09.2018. ZAHVALNICA MK “PRNJAVOR 07” NAČELNIKU TOMAŠU

Članovi našeg kluba su danas posjetili načelnika opštine Prnjavor Darku Tomaša i simbolično mu se zahvalili za podršku i saradnju koju je pružio i pruža Moto klubu “Prnjavor 07”.


U prijateljskom razgovoru sa načelnikom, inače počasnim članom našeg kluba, razgovarali smo o aktuelnim i proteklim aktivnostima, moto sezoni i zahvalili mu se skromnom zahvalnicom za podršku koju nam je pružio u dosadašnjem radu, posebno prilikom organizacije prnjavorske motorijade, te za maksimalno razumijevanje i korektan odnos. Dotakli smo se takođe nekih tema vezanih za buduće aktivnosti našeg kluba, kao i za zajedničko djelovanje humanitarnog karaktera.Isto tako smo izvršili prezentaciju ideje obnove moto utrke, za pocetak revijalnog karaktera, gdje bi se odvozio popularni “Bevandin krug”, da se ne zaboravi da je Prnjavor bio prepoznatljiv i upisan na mapi moto sporta i u vrijeme bivse države, što je načelnik prihvatio i ponudio podršku u ostvarivanju ove naše ideje.
Nama lično su posebno godile riječi izrečene od prvog čovjeka našeg grada da organizujemo trenutno najveću, najposjećeniju i najprepoznatljiviju manifestaciju koju Prnjavor trenutno ima. Načelniku još jednom veliko hvala od svih članova našeg kluba!