Bogat moto vikend članova MK “Prnjavor 07”, 6 susreta u 3 države

Klubovi Soko Obudovac, Rimljani Viljevo, Stari rokeri Umag, Vilage riders Gradište, Županja, Padrino Jajce i Sinovi severa Bačka Topola imaju upisano ime Moto klub Prnjavor 07 na svojim tablama upisa klubova za prošli vikend.


 Ovo je prvi suncani vikend ove godine, tako da smo lijepo vrijeme iskoristili da se vozimo po cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Rasuli smo se kao osice na sve strane, od Istre i Umaga do Bačke i mjesta Bačka Topola,  Posavine s obadvije strane Save, Županja Gradište u Hrvatskoj i Obudovac kod nas, da odemo do Vijjeva na samu mađarsku granicu i da budemo na  u mjestu istorijskog AVNOJ-a, mjestu rođenja i nastanka bivše nam zajedničke domovine Jajcu.
 Opet smo na broju od 6 posjećenih moto skupova, nekima smo uzvraćali posjetu, a neke i pozajimali za iduću godinu, ali nam je bilo lijepo i uživali smo prije svega u lijepoj vožnji, druženju i stvaranju novih uspomena.
 Ovo je ujedno i putokaz za mlade i male klubove  koji žele da naprave ime na moto sceni kako treba da funkcionišu da bi bili uvažavani od strane drugih, jer parama se ne može kupiti baš sve.


Vidimo se na drumovima idući vikend, veliki pozdrav od Moto kluba Prnjavor 07!