Članovi MK “Prnjavor 07” posjetili porodicu Mandić i uručili novčanu i robnu pomoć

Članovi MK ” Prnjavor 07” su danas posjetili sedmočlanu porodicu Mandić iz prnjavorskog sela Prosjek i uručili novčanu pomoć u iznosu 1600 KM koju su sakupili članovi kluba svojim prilozima, te nekoliko vreća sa odjećom, obućom i posteljinom koja će im dobro doći u nadolazećim zimskim danima.

Ovu porodicu je prije nekoliko dana snašla nesreća, u požaru im je izgorjela kuća i trenutno žive u potkrovlju te kuće. Glava porodice Milivoje i njegova supruga, koja je inače onkološki bolesnik , imaju troje djece, dječaka od 10 i djevojčice od 12 i 14 godina i sa njima u kući živi nepokretna majka i Milivojev brat – lice s posebnim potrebama invalid. Uvidom u stanje na licu mjesta smo se uvjerili da je ovoj porodici pomoć baš potrebna, već je nešto sanirano, ali još dosta toga treba da bi ova porodica normalno živjela.
Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu svojim donacijama ovoj porodici da nadolazeće zimske dane dočekaju u koliko toliko normalnim uslovima.
Kontakt broj Milivoja Mandića je  065487586,
Za uplate na KM račun možete izvršiti na  račun u NLB banci – 562-099-81457013-03 (MILIVOJE MANDIĆ,PROSJEK BB ,Prnjavor) instrukcije deviznog racuna su na slici ispod.

 

Foto galerija: