Članovi MK “Prnjavor 07” u Aziji, vožnja od oko 4000 kilometara

 

  Članovi MK “Prnjavor 07”  Dalibor Vuković i Željko Đukić  su se vratili iz Azije sa moto ture na kojoj su prevezli oko 4000 kilometara po izuzetno visokoj temperaturi i po zahtjevnim putevima. Trio je upotpunio i Miloš Simeunčević iz Teslića, pa su Suzukii, Yamaha i BMW udružili snage i odvezli ovu zahtjevnu kilometražu skupa.

Vozili su ovi momci već duže evropske ture, osvajali vrhove Alpi, obilazili evropske i balkanske drumove, ali ova vožnja im je bila veliki izazov.

Motoristi su vozili  kroz 7 zemalja i, kako kažu, uživali u svakom kilometru. Zastava našeg kluba se zavijorila na drugom kontinentu, u Aziji, jer su naši momci “osvojivši” prvo Bugarsku i Sofiju, prešli most na Bosforu, te poslije Istanbula lagano obišli  Čanakale i drevnu Troju, da vide šta je tu i kako nekad bilo, pa se obalom Egejskog mora vozili kroz Grčku, u Solunu posjetili Zejtinlik, malo Makedonijom, pa prešli u Albaniju i odvezli krivudavu abansku Transalpinu cestu SH20,  te nakon kupanja u Albaniji preko Crne Gore se uputili put Prnjavora kući da sa nama podijele utiske.

Nama iz kluba je ostalo ono što je jedino ispravno, da cijenimo i poštujemo svaki kilometar vašeg puta i hvala vam što na tako lijep način nosite naše boje, ističete našu zastavu i predstavljate naš klub.