Dragi gosti s Kosova na prnjavorskoj motorijadi, prpreme za humanitarnu misiju ‘Vidovdan 2024” u toku

Prnjavorska motorijada je ove godine okupila za 4 dana dešavanja veliki broj posjetilaca i motora sa svih strana regiona i šire teško je nekoga izdvojiti jer su nam svi gosti dragi.Ipak, uz dužno poštovanje prema svima, moramo pomenuti grupu naših dragih prijatelja sa Kosmeta na čelu sa sveštenikom Bojanom Jevtićem koji svoju službu obavlja u srpskim enklavama kosovskog Pomoravlja u  Kosovskoj Kamenici. Zajedno s njim su nas posjetili Stevan Slavković inače direktor Doma zdravlja na pomenutom području, nastavnik Goran Stamenković i Miloš Đorđević.Zaslužan što smo upoznali ove predivne ljude je Goran Desić, naš član koji već 8 godina ide na Kosmet i organizuje dostavu humanitarne pomoći u srpskim enklavama na licu mjesta porodicama kojima je pomoć baš potrebna. Ove godine Desa ponovo ide na Kosmet i uveliko su u toku pripreme za humanitarnu misiju “Vidovdan 2024” u sklopu koje će od kuće do kuće srpskim porodicama biti dostavljena pomoć.

Mi smo pokušali da im budemo koliko toliko dobri domaćini uprkos velikom broju gostiju na motorijadi. Iako su neki od njih već bili kod nas, ova četveročlana ekipa naših cijenjenih prijatelja s Kosmeta nam je ukazala čast da ih možemo ugostiti u našem Prnjavoru i tako bar djelimično vratiti njihovo gostoprimstvo koje su naši članovi na čelu sa Goranom Desićem doživjeli na Kosmetu tokom vidovdanskih posjeta za sve ove godine. Hvala veliko na posjeti, naš klub će dio sredstava koje je ostvario prodajom majica na motorijadi usmjeriti za nabavku humanitarne pomoći, tako da je svako ko je kupio našu majicu malim dijelom učesnik ove misije, a svi mi koji malo pomognemo svojom donacijom, znamo da će Goran Desić i ove godine pomoć dostaviti na pravo mjesto!

AKO ŽELITE DA POMOGNETE OVU HUMANITARNU MISIJU NA BILO KOJI NAČIN, MK PRNJAVOR 07 VAS POZIVA DA KONTAKTIRATE GORANA DESIĆA NA BROJ  00386 51 342 405 (VIBER, PORUKA, POZIV)

Vjerujte nam na riječ da učešćem u ovoj akciji činite dobro djelo!