Human gest MK “Orlovi” iz Švajcarske, pomoć porodici Vuković

Iza kulisa prnjavorske motorijade, onako tiho i neupadljivo, a ipak planirano, MK “Orlovi” iz Švajcarske su na sugestiju nešeg sekretara kluba posjetili porodicu Vuković, koja je prije nekoliko mjeseci ostala bez hranitelja porodice Siniše, koji je tragično nastradao padom sa visokog drveta. Žena Miladinka i troje maloljetne djece ostali bukvalno bez ikakvih primanja u nedovršenoj kući koju je pokojni Siniša počeo praviti sam radeći pored posla u Komunalnom preduzeću još sve i svašta. Svi ga pamtimo kako je svojim motorićem sa trimerom uvijek poslije posla polazio na dodatni posao.

Moto klub “Orlovi” iz St. Gallena je  predvođen Stanislavom Aksićem zvanim Deda Bre, sakupio značajna novčana sredstva i 3100 KM uplatio na račun jedne građevinske firme iz Prnjavora na ime građevinskog materijala za radove na kući porodice Vuković, a jedan dio novčane pomoći i odjeću su “Orlovi” direktno uručili porodici. 

Deda Bre je u slučajnom susretu na Kosovu odakle je rodom sa našim članovima Desićem i Psalmisterom, koji su nosili pomoć srpskim enklavama bio dobar domaćin, a kako mu je i supruga rodom iz Ilove te je naš zet, mi smo se potrudili koliko smo mogli da njega i “Orlove” ugostimo iskreno i od srca.

Ipak se dobro se dobrim vraća!

U ime MK “Prnjavor 07” veeeeeliko HVALA!