MK “Prnjavor 07” na motorijadi u Rumuniji

Ovaj vikend članovi MK Prnjavor 07 su posjetili 5 moto skupova. Tešanj, Čović polje, Uskoplje, Prijedor i Oravita u Rumuniji su bili destinacije naših putovanja. Izdvojili bi posjetu Rumuniji i gradu Oravita. Istoimeni moto klub je posjetio naš 14. Bike Fest ove godine, ukupno 10ak motorista iz ovog grada zajedno sa prijateljima iz Rumunije su bili naši gosti.

Taj njihov dolazak nije bio slučajan jer je naš član Goran Desić prošle godine boravio na njihovom skupu, ljudi nam uzvratili posjetu, a mi ove godine u većem broju posjetili njihov moto skup. Sam skup je specifičan jer se održava u planini iznad grada, prava je moto priča koja podrazumijeva spavanje pod šatorima, druženje uz logorsku vatru, dobar RNR, a u čast nas i gostiju iz Srbije, rumunski rock sastav je izveo i jednu pjesmu od Riblje čorbe što je izazvalo erupciju oduševljenja kod bajkera srpskog govornog područja. U Rumuniji smo se osjećali jednostavno kao da smo kod svoje kuće, što je znak da su nam naši prijatelji iskazali poštovanje i pravo gostomprimstvo. 

Veliko hvala domaćinima iz Oravite za gostoprimstvo, lijepu riječ i iskren srdačan doček! Vrijedilo.je svakog kilometra, mi smo uživali!