MK “Prnjavor 07” ovaj vikend kod MK”United” Žepče i MK “Čopor” Knežpolje

Ovaj vikend smo pojačali ritam pa je tako 20 članova MK “Prnjavor 07” posjetilo zimske zabave u Žepču i u Knežpolju. Lagano okupljanje, dogovor gdje će ko, pa onda podjela u 2 grupe i napunismo  3 vozila (od kojih niti jedno nije dvosjed), kombi i 2 auta pa na put.


 Veći dio ekipe je pošao u Žepče,  jer MK ” United” Žepče ne pravi motorijadu, ali zato party organizuju na zavidnom nivou, o čemu govori i ispunjen motoristima veliki šator postavljen ispred njihove klupske kuće.  Kako je velik bio šator, tako smo i mi u nikad većem broju došli kod Kice i ekipe. Moramo priznati da su domaćini bili na zavidnom nivou- srdačna dobrodošlica,  piće, meza i lijepa riječ svih članova.  Sve pohvale za jako dobru organizaciju, kako u Žepču kažu- baš volim što sam doš'o!

Druga naša grupa je krenula put Dubice, u posjet MK “Čopor” Knežpolje. U ugostiteljskom objektu “Milenium klub”  je održan njihov zimski party, pa iako ovu ekipu posjetimo i na njihovoj motorijadi, odlučili amo da odemo i na ovu zabavu.

Na oba mjeste puno poznatih lica, dobrog starog rocka, smijeha i pozitivne energije sa kojom idemo u susret toplijem vremenu i našem Bike fest “Prnjavor 2023” koji se odrzava prvi vikend juna mjeseca. Iako ima još dosta vremena do naše motorijade, moramo se pohvaliti da smo skoro sve završili što se tiče organizacionog dijela. Naravno, blagovremene informacije o tome u narednim danima . Pozdrav do idućeg dešavanja!