MK “PRNJAVOR 07” PROSLAVIO 10. ROĐENDAN

MK “Prnjavor 07” danas slavi 10 godina od osnivanja kluba. Na Vaskrsnji ponedjeljak 2007.godine osnovan je MK “Prnjavor 07” koji je za proteklih 10 godina postao jedan od najboljih i najpoznatijih klubova bivše nam države, a za nas se čulo i van granica regije što dokazuje prisustvo motorista na našoj Motorijadi iz svih evropskih država.

Rođendansko slavlje se proslavlja u Boriku, u novim klupskim prostorijama cjelodnevnim druženjem i zajednickim ručkom. Članovi kluba su se defileom motorima ulicama našeg grada ponosno predstavili našim sugrađanima, a izvršena je promocija novih članova.

Danas su punopravni članovi kluba, nakon jednogodišnjeg stažiranja, postali Dalibor Vuković, Zoran Simić, Milomir Malešević i Slaviša Ristić, te Daliborka Samardžić koja je postala prvi ženski član u 10-ogodišnjoj klupskoj istoriji.

Nakon rođendana Moto klub Prnjavor 07 se okreće pripremi jubilarnog Bike fest “Prnjavor 2017” koji će se održati od 2-4. juna 2017. po deseti put u našem gradu. Javnosti je već poznato da, pored svih ostalih zanimljivih sadržaja naše motorijade, ove godine na našem Festu nastupa legendarni pjevač Bijelog dugmeta i Divljih jagoda Alen Islamović.

Written by Goch

Foto galerija 10.rođendan