MK “Prnjavor 07” uplatio obuku za vozački ispit majci 6 djevojčica

Članovi MK “Prnjavor 07” su svojim sredstvima obezbijedili uplatu obuke za vozačku dozvolu “B” kategorije za Kristinu Golić,  majku 6 djevojčica i tako ispunili obećanje dato prošle godine prilikom posjete porodici Golić za Svetog Nikolu.


 Naime, prošle godine su članovi MK “Prnjavor 07” u saradnji sa Kolom srpskih sestara posjetili porodicu Golić i darovali paketiće i  novčanu donaciju za njihovih 6 ćerkica. Tokom naše posjete, u opuštenom razgovoru sa domaćinima je majka djevojčica Kristina upoznala prnjavorske motoriste da nema vozačku dozvolu, a značilo bi joj puno da je ima zbog svakodnevnih potreba vožnje automobila i prevoza djece  u odsustvu njenog supruga i oca djevojčica Slavoljuba kada radi.


 Ta njena rečenica je bila dovoljna da članovi MK “Prnjavor 07” reaguju i obezbijede novčana sredstva  i uplate obuku i troškove izlazaka za polaganje vozačkog ispita. U saradnji sa Auto školom Bobar  majka djevojčica Kristina je uspješno položila ispit. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti humanitarnog karaktera koju provodimo tokom cijele godine. Puno srećnih kilometara želimo Kristini, a mi smo uskoro ponovo na motorima kao.Djeda Mrazevi i nastavljamo naš rad jednom lijepom akcijom.