MOTO MRAZOVI MK “PRNJAVOR 07” TRADICIONALNO DIJELILI NIKOLJDANSKE POKLONE

 

Članovi MK “Prnjavor 07” su tradicionalno povodom svetog Nikole obišli naše najmlađe i obradovali ih paketićima. Lijep dan je okupio dvadesetak motorista koji su krenuli ispred klupskih prostorija i lagnom vožnjom kroz grad došli do Dnevnog centra “Neven” kao podrška prijatelju našeg kluba Goranu Stojčiću koji svake.godine obiđe naše drugare i obraduje ih paketima.

 


Nakon druženja sa štićenicima Nevena , naši motoristi su se uputili ka Trgu srpskih boraca, našoj drugoj stanici i stali pokraj novogodišnje jelke koju je postavila gradska uprava. Na Trgu su dijeljeni paketići svoj djeci koja su se zatekla tu i koja su prolazila gradom, a naši najmlađi su uživali u slikanju i poziranju  na motorima članova kluba. 

Treća stanica je bila osnovna škola u Šibovskoj, gdje su naše motoriste na školskom igralištu dočekala djeca odjeljenja od prvog do petog razreda. Osmjesi, poziranje,  podjela paketića za sve učenika 5 odjeljenja  i neizostavno slikanje na motorima je bilo sastavni dio  lijepog druženja sa učenicima ove škole.
Nakon toga smo  domaćinski ugošćeni u prostorijama škole od strane direktorice i kolektiva škole  i  iskreno im se  zahvaljujemo na tome. 

Moramo pomenuti jednog našeg prijatelja kluba, našeg sugrađanina koji živi u Austrij, a nije želio da mu pominjemo ime, a koji nam vjeruje i koji je donirao novčana sredstva i ravnopravno sa klubom financijski podržao kupovinu polovine podijeljenih paketića.
Uz napomenu da je samo dio njegove donacije upotrijebljen za paketiće, još jednom ćemo pomenuti našeg druga kad budemo radili humanitarniju akciju po njegovoj želji gdje ćemo utrošiti ostatak njegove donacije. Veliko hvala u ime naših članova, godi kada ljudi prepoznaju naš humanitarni rad i kada nam vjeruju!