Naš Rođak iz Broda i Mika

Bili smo ovaj vikend na susretu kod naših prijatelja iz MK “Broda”, ali bili smo i kod Mike i kod našeg Rođaka Posavca iz Slavonskog Broda.

Naš Mika nam svake godine ili ispeče neku životinju na ražnju, ili pravi čorbanca ili obadvoje i ugosti nas kao da smo najrođeniji. On zove da se dođe već u podne, pa da mi to njemu pomognemo na ražanj i uz čašicu da se prekrstimo i prekrižimo pa onda sve po redu kako treba…A kako smo svi u nekom vremenskom minusu, jedva li to sve stižemo uz svu dobru volju, ali stignemo -nema šta.

E sad, možete zamisliti kako nam je bilo kad nam je putem društvenih mreža naš brat Rođak uputio poziv koji se ne može odbiti da budemo gosti u njegovom domu…

A kod Rođaka mala motorijada! Pa bar 200 ljudi i 100 motora je prošlo kroz dvorište našeg napaćenog moto sapatnika! Tablice hrvatske, bosanske, slovenačke, austrijske… Rođak je pokazao ovim da je bitno ime moto scene ove naše regije i da može kod svoje kuće okupiti vise bajkera nego neki moto klubovi. Čitav FB je preplavljen slikama sa Rođine motorijade i tekstovima zahvale.. A mi se možemo samo zahvaliti Miki i Rođaku i pozvati ih da dođu u naš mali grad prve subote juna mjeseca!