Počeo Bike Fest “Prnjavor 2023”

 

Bike Fest “Prnjavor 2023” je juče zvanično počeo. Iamo je četvrtak veče prvi prijavljeni klub je MK “Mužlja” iz istoimenog mjesta pored Zrenjanina, drugi su došli naši MK “Odžaci”.,”Škorpioni” naše komšije iz Laktaša,  pa onda Slovenci, Austrijanci, Škorpion iz Švajcarske i još preko bar 200 motora  iz regiona. U dobro ispunjenom šatoru koji prima preko hiljadu ljudi, akustičnom svirkom , 2 prnjavorska benda Deminutiv i Striktura Acoustic su odsvirali  noć nazvanu “Note našeg grada”. Fantastična energija i odlična svirka oba sastava, veliki broj naših sugrađana, dosta pristiglih gostiju motorima je ono što smo mi očekivali. Posebna zanimljivost je bila to što smo pauze izmeđju bendova ispunili muzikom koju je nas DJ Čapljo puštao sa starih nosača zvuka tipa kaseta i sa opremom od legendarnog Toma koja je u stanju kakva je bila krajem 90-tih godina prošlog vijeka.
Veliko hvala našim sponzorims koji su sinoć bili snama i koji su nam pomogli da ovaj događaj podignemo za ljestvicu više.
Najbolja pozivnica za petak i subotu je ovolika posjeta sinoć. Večeras sviraju “Rok Apoteka” Srbija i “Fair ply” Slovenija, subota koncert Alena Islamovića u 22 časa. Dobro nam došli!