Poklon skuter za RVI i regionalno otvaranje moto sezone, aktivan vikend MK ” Prnjavor 07”

 MK “Prnjavor 07 je imao izuzetno aktivan vikend iza sebe. Danas smo zajedno sa našom moto braćom iz drugih klubova u Kotor Varoši posjetili ratnog vojnog invalida Darku Kretića, našeg prijatelja motoristu koji je ostao bez ruke i noge, ali voli motore i vozi skuter i učestvovali tako u jednoj jako lijepoj priči koju su osmislili naši prijatelji iz MK “Škorpion” Laktaši.

Naime, Darko je danas postao vlasnik novog skutera kojeg su mu zajedno s nama kupili njegovi prijatelji iz još 10 moto klubova i Moto shopa  #7. Darko već posjeduje stariji skuter koji stalno popravlja, prepravlja i sređuje i na ideju Laktašana koji su nas sve okupili njegovim mukama je došao kraj. Novi Yamaha skuter je registrovan godinu dana i posjeduje garanciju tako da Darko sad opušteno može uživati u svom novom dvotočkašu, bez da razmišlja o popravkama i dijelovima. A da sve bude kompletno, za srećnu  i bezbjednu vožnju naš prijatelj kluba Buco je donirao 50 eura da Darko natoči i rezervoar goriva i tako već drugi put pomaže naše akcije.


U subotu sa 15 motora i 20 naših članova bili smo na regionalnom otvaranju moto sezone u Banja Luci. Ovaj događaj tradicionalo organizuje MK ISTOK Banja Luka da bi učesnicima u saobraćaju pojačali pažnju i ukazali na prisustvo motociklista na putu. Okupio se veliki broj motora u subotu pred “Bukom” , pa veliki defile kroz Banja Luku i povratak nazad. Domaćin se potrudio i organizovao ručak za sve prisutne motoriste, a bilo nas je dosta. Ovo je do sada bilo najbrojnije naše pojavljivanje na ovom događaju od osnivanja kluba.  Na Vaskršnji ponedjeljak slavimo naš 16. rođendan, pa onda prvi vikend juna imam 14. Bike Fest, vidimo se i čujemo u narednim danima!