Uručena donacija humanitaraca iz slovenačke Auto škole “Vito-L” Grosuplje

Vinko Žužek sa suprugom Anitom i predsjednikom MK “Prnjavor 07”

Da prnjavorska motorijada nije samo buka motora i miris benzina, dokaz je i ova lijepa priča potekla od naših gostiju iz Slovenije Auto škole “Vito-L” Grosuplje. Predsjednik Moto kluba “Prnjavor 07” Slaviša Milinčić i član UO Bojan Šajinović su ove sedmice posjetili jednog našeg sugrađanina i uručili novčanu donaciju u iznosu od 500 €. Pomenutu donaciju našem klubu na povjerenje da je uručimo kome mi mislimo da treba je ostavila ekipa iz Slovenije Anita i Vinko Žužek, Marjan i Darja Pugelj, Langenfus TomaŽ, koja je bila na našoj motorijadi gost njihovog prijatelja Dalibora Mlađenovića, našeg zlatnog sponzora firme Koda 95.

Čovjek koga smo posjetili i uručili donaciju je omiljen lik našeg grada, opšte poznat svima od kafane, druženja, sporta, tih, radin i vrijedan, ali ga je pogodila nenadano bolest i spriječen je da radi. Njegov identitet je poznat nama i poznat je našim prijateljima iz Slovenije, a novac je od srca uručen onome ko ga nije tražio, a mi smo procijenili da mu treba. Njegovo veliko hvala ide ljudima iz Auto škole “Vito-L”, a i naše hvala njima za ukazano povjerenje. 

Inače, naši prijatelji iz Slovenije imaju fond koji poklanjaju porodicama motorista nastradalih u saobraćaju, ovaj put su napravili izuzetak i doniranih 500€ dali nama da odlučimo kome uručiti. U ime svih naših članova hvala im na ukazanom povjerenju i dobro nam došli iduće godine!

Sve majice Bike fest “Prnjavor 2022” su prodane, štampamo nove koje će od srijede biti u prodaji u “Našoj prodavnici” na Trgu u Prnjavoru. Kao što smo obećali sav prihod od prodaje majica ide u huma itarne svrhe, a mi smo već pripremili drugu humanitarnu akciju koju ćemo realizovati uskoro.

Treća i najveća je planirana za Vidovdan kada odabrana ekipa na čelu sa Goranom Desićem ide na Kosovo!