Baza MK “Prnjavor 07” u Boriku veliko radilište

Sedmica je prije zvaničnog početka našeg jubilarnog 10. Bike festa. Slučajnom prolazniku jučerašnja slika iz naše baze u Boriku gdje vidimo da bager razgrće navezeni pijesak i ravna teren govori da radovi polako počinju. A članovima našeg kluba je to početak finalne faze priprema za Bike fest. Dosta posla je odrađeno do danas.

Organizacioni odbor Bike fest “Prnjavor 2017” je formiran krajem prošle godine i iznosi najveći teret vezano svega za motorijadu. Na bezbrojnim sastancima se svaki detalj više puta analizirao i razradio da bi se došlo do završnog čina idućeg vikenda. Radilo se i na terenu, radilo na klupskoj kući, postavljali su se baneri, dogovaralo sa policijom, gradskom upravom, sponzorima…

A bogme smo i čitavu godinu vozili i posjećivali druge moto susrete, bili prisutni od Vardara pa do Triglava, naša zastava se prošlu godinu vijorila u Rumuniji, Turskoj, Bugarskoj, Albaniji, Grčkoj…Sa pravom očekujemo da će nam motoristi iz svih krajeva regiona i šire uzvratiti našu posjetu, neki novi uzajmiti da dodjemo kod njih, a naši sugrađani doći u Borik da poslušaju dobru svirku i vide šta mi sve možemo prirediti.

Ako nam vrijeme bude naklonjeno biće ovo jedan od najboljih naših susreta. A ovaj vikend mi vozimo opet, idemo u Banja Luku, Našice, Šabac…A vozićemo i poslije naše motorijade, jer od stare slave se ne živi!