Stršljen Banja Luka, Racing Našice i Čivija Šabac-3 dobra susreta

Nismo u petak i subotu morali daleko da nađemo dobar provod i zabavu. MK ” Stršljen” je napravio nešto novo, ukombinovao motoriste, sajam, građanstvo i rock svirke poznatih bendova  spojio sve u jedno i, moramo reći, napravio pun pogodak. Vrhunska zabava u Banjaluci na kojoj su bili gotovo svi naši članovi. Palac gore za Moto fest na Kastelu.

Ipak  smo mi morali ponovo da posjetimo i naše stare prijatelje u Hrvatskoj. Ma kakav morali, htjeli i bili sa velikim zadovoljstvom u Našicama, gdje nas svake godine dočekaju ljudi dobre duše i velikog srca sa kojima se družimo dugi niz godina i kod kojih se osjećamo kao kod kuće. MK “Racing” Našice je u parku u centru grada imao odličan moto skup koji je okupio prave motoriste, jer ovih momaka svugdje ima. 11. po redu susret za cistu 10-ku! Bravo Našice, jedva čekamo da vas vidimo kod nas u subotu!

I treća naša motorijada ovaj vikend je bila u Srbiji. Naš dvojac bez kormilara u sastavu Desa i Max se otisnuo put Mačve u stari čivijaški grad Šabac. Pisac ovih redova bi mogao knjigu napisati o susretu MK “Čivija” iz priča navedenog dvojca ali nemamo prostora za to. Uglavnom, naši nam rekoše da im je u Šabcu bilo baš dobro.

A šta sad više reci nego vas sve pozvati da u subotu budete naši gosti i da posjetite jednu od najboljih motorijada trenutno koje se organizuju u regionu. Dođite i provjerite da s pravom ne želimo biti lažno skromni, “07” vas čeka!