MK “Prnjavor 07” u Slavonskom Brodu na rođendanskoj proslavi kod Free Riders SB

Ovaj vikend naša ekipa se motorima i u petak i u subotu uputila put Slavonije u posjetu kod vrlo cijenjenog hrvatskog kluba. FREE RIDERS  Slavonski Brod su moto družina koja na moto sceni postoji vec dugo, a zvanično su proslavili 11.rođendan ovaj vikend. Jako su cijenjeni, a njihove crveno-crne majice su prepoznatljive i rado viđene u BiH, Srbiji, Hrvatskoj i u cijelom regionu.

Iako je Đurđevdan slava koju pola naših slavi, a druga polovina ide na slavu, uprkos tome što u subotu imamo svadbu 1 našeg člana, morali smo naći vremena da ispoštujemo Free Riderse SB, jer su duševni, iskreni i stvarno dobri domaćini. Da su dobri domaćini uvjerili smo se mi lično u petak, jer niko od oko 200 prisutnih nije platio niti jela niti pića, a ničeg nije manjkalo.  Naprotiv, SVEGA JE BILO U IZOBILJU. A u subotu su Sale i Vjeko isto bili svjedoci lijepog dočeka Free Ridersa.

U razgoviru sa trenutnim predsjednikom ove družine Draganom smo saznali informacjju da imaju trenutno 18 članova i biraju ljude koji odgovaraju mentalitetu ove grupe prilikom prijema novih. Zajedno se organizuju i počaste i ugoste svoje prijatelje, jer ne zaboravljaju kako su ispoštovani oni kod nas(iznenadili smo se kad su počeli detaljisati kako je to bilo kod nas). Rođendanski party je imao i humani karakter, jer se sakupljala pomoć za djecu nessrećno nastradalih požeških motorista bračnog para Vidović, pa je najmanje što smo mogli bilo da ubacimo u “humanitatni kotač” našu donaciju.


Hvala Free Riders SB i vidimo se u junu u Prnjavoru na našem 14. Bike Festu!