BIKE FEST “PRNJAVOR 2023” – NAJAVA 14.PRNJAVORSKE MOTORIJADE

 Ovo je 14. po redu prnjavorska motorijada i održava se na starom mjestu. SRC “Borik” je prnjavorsko izletište koje se nalazi na oko 1000 metara od samog centra grada i prvog vikenda juna će okupiti sve što vrijedi na moto sceni regije i šire, jer naši gosti nam dolaze i iz svih zemalja EU.

Ove godine krećemo ponovo od četvrtka, jer imamo najavu dolaska 200 motora, pa tako da je 01-04.06.2023. termin održavanja Bike Fest Prnjavor 2023.Ukratko ćemo vas upoznati sa onim što smo spremili za ova 4 dana našeg druženja, nećemo sve baš otkriti, malo želimo  da vas iznenadimo:


Četvrtak 01.06. NOTE NAŠEG GRADA- veče akustike.                                       2 benda iz Prnjavora, Struktura Acoustic i Deminutiv,  će nam svirati lagane pop-rock note, čista akustika, uživaćete s nama, vjerujte nam na riječ

Petak Rock veče
– svirka live 2 rock grupe iz država komšiluka, znate ih svi, jako dobra priča, Rok Apoteka iz Srbije i Fair Play iz Slovenije obećavaju dobaru rock zabavu na maloj bini našeg kampa, a  dj after party će biti malo iznenađenje za mnoge, ali o tom na vrijeme više
Subota glavni dan
– doručak za sve prisutne
– veliki defile ulicama grada
– besplatan ručak.(pasulj) za sve goste
– stunt show ( ekipa iz Mađarske)
-bajkerske igre,  dj party mala bina
– go go show
– koncert rock grupe Ledene oči Srbija velika bina
– veliki koncert Alen Islamović Ex pjevača Jagoda i Dugmeta
– after dj party specijalno iznenadjenje
Nedjelja:
– doručak za sve
– kafa i piće
– povratak u surovu stvarnost


Oduvijek je u Prnjavoru ulaz za bajkere SLOBODAN, isto tako i stanovnistvo ima besplatan ulaz za sve dane osim za subotu veče kada je koncert  Alena Islamovića.
U saradnji sa prnjavorskim pekarama sva 3 dana smo obezbijedili besplatan doručak.Cilj Bike Festa je promocija moto sporta, kao i našeg malog grada velikog srca, našeg Prnjavora.
Kvalitetnim programom i sadržajima Moto Fest se nakon svih ovih godina pozicionirao u vrhu na mapi regionalnih moto događaja i zasluženo ima posjetioce iz svih krajeva regije, Evrope i svijeta, dođite i uvjerite se!
Više informacija o Bike Festu Prnjavor možete pronaći na:
Instagram: @motoklubprnjavor07
Facebook: @motoklubprnjavor07
Twiter: @motoklubprnjavor07
YouTube: @motoklubprnjavor07
Web site: https://mkprnjavor07.info